betway77Optico ecoc在线展览
c163594d
banner1
banner2
banner3
d2389b2e

Produk / Desain industries

Tambih deui

Tentang神灵

深圳市光电科技有限betway77公司

Kalayan 12 taun pangalaman实业,深圳市光通通信有限公司mangrubetway77pikeun produsén komponén serat optik sareng panyadia profésional solusi FTTH sareng FTTA。

Aset kami kalebet tilu jalur produksi (dua di Shenzhen sarenhiji di宁海)sarenhiji pusat panilitian basis AS, saren300 staf anu terlatih, (kalebet pagawé produksi, teknisi, insinyur penjualan sareng manajemén), nginjeumkeun kami pikeun ngungkit produk kalapa。sareng各种canggih

那霸Milih神灵