betway77Optico ECOC展览在线
C163594D
Banner1
Banner2
Banner3
D2389B2E

про电μ / /函数

з

必威西蒙体育网页登录

Со 12-годишно искуство во индустријата, Shenzhen betway77Optico Communication Co., Ltd е водечки производител на компоненти за оптички влакна и професионален снабдувач на решенија FTTH и FTTA.

Нашите средства вклучуваат три производни линии (две во Шенжен и една во Нингај) и еден истражувачки центар со седиште во САД, и 300 добро обучен персонал (вклучувајќи производствени работници, техничари, инженери за продажба и раководства), кои ни позајмуваат моќ на конкурентни производи极

з谢谢电◦