betway77Optico ecoc在线展览
c163594d
banner1
banner2
banner3
d2389b2e

Produk / Desain industrial i

liyane

Babagan清醒dhewe

必威西蒙体育网页登录

Kanthi pengalaman industri 12 taun,深圳光通信有限公司mbetway77inangka produsen komponen serat optik lan panyedhiya专业solusi FTTH lan FTTA。

Aset kita kalebu telung jalur produksi (loro ing Shenzhen lan siji ing宁海)lan siji pusat riset basis AS, lan 300 staff sing dilatih kanthi apik, (kalebu buruh produksi, teknisi, insinyur penjualan lan manajemen), menehi pengaruh kanggo produk kompetitif。局域网各种canggih

Apa Pilih北城